Archief

Sven Uildriks traint bij FC Groningen

 

Opnieuw is een talentvolle speler van de SJO BTC opgevallen bij de scouts. Sven Uildriks traint sinds zondag 10 September 2017, mee met de talenten van FC Groningen in Wildervank.

Sven speelt wekelijks zijn wedstrijden in de SJO BTC JO 11-1.

 

Wij zijn als begeleiding en SJO BTC, trots op deze ontwikkeling. Namens iedereen van SJO BTC wensen wij Sven uiteraard heel veel succes!

2 tegen 2 toernooi SJO BTC 2017

Voetbalkamp SJO BTC 2017

Speler SJO BTC naar training voetbalschool FC Groningen

 

Afgelopen vrijdagmiddag werden de ouders van Mika Drent, speler van de SJO BTC JO 11-1 gebeld door de heer De Jong van FC Groningen. Mika is normaal een veldspeler maar door een blessure van onze keeper Ramses, mocht Mika het doel verdedigen.

De keeperscouts van FC Groningen hebben Mika zien keepen in de uitwedstrijd tegen Veendam 1894 en men was onder de indruk. Vanwege de huidige keepers en de laatste training van de voetbalschool FC Groningen, wilde men Mika graag nog aan het werk zien tijdens deze training.

Mika heeft inmiddels een goede training achter de rug en FC Groningen heeft laten weten dat het voor nu, blijft bij deze training maar dat men uiteraard de SJO BTC JO 11-1 blijft volgen. Mika is een ervaring rijker en wij van de SJO BTC zijn trots op Mika zijn uitnodiging en vinden het een groot compliment voor onze jeugdopleiding.

Het is een mooi voorbeeld en bevestiging voor onze jeugdspelers dat scouts, spelers van SJO BTC in de gaten houden en dat wij samen op de goede weg zijn. Wie weet wat de toekomst brengt voor onze jeugdspelers binnen de SJO BTC.

 

Jeugdleiders SJO BTC JO 11-1

De SJO B.T.C. staat voor Samenwerkende Jeugd Organisatie, B.N.C. Thos Combinatie